Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Процес обслуговування в готелі-ресторані „Ріксос”
Курсова
№ K-10341
Вступ 1. Науково-теоретичні аспекти організації надання послуг харчування 1.1. Основні принципи та методи надання послуг харчування 1.2. Організаційно-правове забезпечення надання послуг в курортних готелях 2. Процес обслуговування в курортних готелях на прикладі «Ріксос-Прикарпаття» 2.1. Особливості складання меню в курортних готелях 2.2. Характеристика форм обслуговування відвідувача 2.3. Технологічна схема забезпечення харчування туристів і організація харчування 2.4. Обслуговування груп туристів в ресторані 3. Вдосконалення організації святкових прийомів та бенкетів 3.1. Святкові прийоми 3.2. Обслуговування новорічних вечорів 3.3. Обслуговування V.I.P туристів 3.4. Вдосконалення обслуговування 4. Шляхи удосконалення надання послуг харчування Висновки та пропозиції Список використаної літератури Додатки
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи