Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Процес обслуговування в готелі-ресторані „Писанка”
Курсова
№ K-10434
Вступ Розділ 1. Теоретичні аспекти обслуговування споживачів ресторанно-готельних послуг 1.1. Готельне та ресторанне господарство в Україні 1.2. Специфіка процесу обслуговування 1.3. Нормативно-правове регулювання. Правила роботи закладу підприємств громадського харчування Розділ 2. Організація виробничих послуг харчування 2.1. Загальна характеристика готелю «Писанка 2.2. Аналіз організації виробничих процесів 2.2.1. Струкура цехів 2.2.2. Аналіз виробництва в ресторані Розділ 3. Застосування нових технологій, нове обладнання, навчання персоналу новим технологіям Висновки та пропозиції Список використаної літератури Додатки
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи