Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Особливості розвитку кейтерингу в Україні
Курсова
№ K-2131
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ КЕЙТЕРИНГУ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ 1.1. Поняття й види кейтерингу 1.2. Організація кейтерингових послуг РОЗДІЛ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА КЕЙТЕРИНГУ В УКРАЇНІ 2.1. Ринок послуг підприємств харчування в Україні сьогодні 2.2. Кейтеринг по-українськи 2.3. Нормативне регулювання кейтеринга РОЗДІЛ 3. МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ КЕЙТЕРИНГОВИХ ПОСЛУГ ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Ціна
120,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи