Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Обробка сг птиці та дичини
Курсова
№ K-12208
ВСТУП РОЗДІЛ I. 1.1. Історичні нотатки РОЗДІЛ II.ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ З ОСНОВАМИ ТОВАРОЗНАВСТВА 2.1.Хімічний склад сільськогосподарської птиці 2.2.Значення птиці в харчуванні людини 2.3.Класифікація 2.4. Обробка с/г птиці 2.5. Способи заправлення птиці (схеми, малюнки) 2.6. Напівфабрикати з птиці:натуральні та з кнельної маси РОЗДІЛ III.Організація роботи ПГХ 3.1.Охорона праці 3.2. Санітарія та гігієна 3.3. Устаткування Висновки Список використаних джерел
Ціна
150
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи