Зареєструватись
Увійти на сайт
Меню сайту
Головна сторінка
Продати роботу
Додати портфоліо
Каталог робіт
Замовити роботу
Новини сайту
Цікаві тести
Метод. вказівки
Ваші відгуки
Як продати роботу?
Питання/Відповідь
Написати адміну
Реклама на сайті
Правила сайту
Поповнення рахунку
Останні новини
Нові користувачі
nitro76
Користувачі
12.10.2024
sofap17156
Автори робіт
29.09.2024
Marishka
Автори робіт
19.09.2024
Maria4ka
Автори робіт
04.07.2024
ballerina
Користувачі
20.06.2024
Який курс найскладніший?
1 курс
2 курс
3 курс
4 курс
5 курс
Навчання в школі
Відповідей:
440
Результати
Дубініна Яна Юріївна
Рейтинг: 119.2
Костюк Вікторія Миколаївна
Рейтинг: 16
Крищук Віталія Миколаївна
Рейтинг: 16
Рокита Наталія Іванівна
Рейтинг: 10
Зубко Катерина
Рейтинг: 10
Андрій Олександрович
Рейтинг: 10
Як закріпитись у цьому блоці?
Замовляйте роботи у професіоналів
Головна
»
Харчова промисловість
» Кулінарія та продукти харчування
Якщо Ви хочете продати свою роботу Вам необхідно
зареєструватись
У категорії матеріалів:
254
| Показано матеріалів:
1-50
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
»
Сортувати по:
Дате
·
Названию
·
Просмотрам
Показати:
- Тип роботи -
Реферат
Курсова
Дипломна
Магістерська
Книга
Методичка
Лекція
Шпаргалка
Звіт з практики
Контрольна робота
Конспект уроку
Наукова стаття
технологія та організація приготування страв згідно з меню
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 371 | Автор:
MariiaFortuna
| Додано:
15.01.2022
технологія та організація приготування страв згідно з меню
Організація неофіційного бенкету з нагоди випускного балу на 100 персон (на прикладі ресторану «Братіслава»)
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 294 | Автор:
Tetjana
| Додано:
13.04.2019
Організація неофіційного бенкету з нагоди випускного балу на 100 персон (на прикладі ресторану «Братіслава»)
торт Шварцвальський (шоколадний бісквіт з вершковим кремом з вишнями)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 255 | Автор:
OLENA73
| Додано:
24.11.2016
торт Шварцвальський (шоколадний бісквіт з вершковим кремом з вишнями)
ПРИГОТУВАННЯ РОЗСОЛЬНИКА ТА БАТОНІВ
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 302 | Автор:
Галя
| Додано:
18.06.2016
ПРИГОТУВАННЯ РОЗСОЛЬНИКА ТА БАТОНІВ
Класичні і сучасні технології супів на прикладах закладів ресторанного господарства Львова.
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 549 | Автор:
nazar92
| Додано:
27.05.2016
Класичні і сучасні технології супів на прикладах закладів ресторанного господарства Львова.
Підсолоджуючі речовини та їх використання у харчуванні людини.
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 331 | Автор:
nazar92
| Додано:
26.05.2016
Підсолоджуючі речовини та їх використання у харчуванні людини.
Особливості використання пектинів у харчуванні людини.
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 380 | Автор:
nazar92
| Додано:
26.05.2016
Особливості використання пектинів у харчуванні людини.
Гарячі змішані напої
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 511 | Автор:
k-jore
| Додано:
30.09.2015
Гарячі змішані напої
Вплив етнічної кухні Іспанії на світову кулінарію
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 767 | Автор:
Slira
| Додано:
05.09.2013
Вплив етнічної кухні Іспанії на світову кулінарію
Особливості страв Туркменістану
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 589 | Автор:
Slira
| Додано:
05.09.2013
Особливості страв Туркменістану
Технологія екстрактів і напоїв із рослинної сировини
Тип: Реферат |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 571 | Автор:
Ворд
| Додано:
27.01.2014
Технологія екстрактів і напоїв із рослинної сировини
Технологія приготування виробів з заварного тіста
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1017 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Технологія приготування виробів з заварного тіста
Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього: трубочка вафельна з начинкою, вафельні перекладанці, торт вафельний
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 2623 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього: трубочка вафельна з начинкою, вафельні перекладанці, торт вафельний
Технологія приготування білкового тіста та виробів з нього: тістечко білкове одношарове, білкове двошарове, тістечко грибок
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 648 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Технологія приготування білкового тіста та виробів з нього: тістечко білкове одношарове, білкове двошарове, тістечко грибок
Приготування холодних страв з риби: оселедець у маринаді, оселедець фарширований, оселедець січений
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 812 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Приготування холодних страв з риби: оселедець у маринаді, оселедець фарширований, оселедець січений
Приготування холодних страв з риби - асорті рибне, короп з медом, риба заливна з гарніром
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 975 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Приготування холодних страв з риби - асорті рибне, короп з медом, риба заливна з гарніром
Приготування холодних рибних страв і закусок: риба заливна з гарніром, асорті рибне, смажена риба під маринадом
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 623 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Приготування холодних рибних страв і закусок: риба заливна з гарніром, асорті рибне, смажена риба під маринадом
Приготування страв із субпродуктів: язик відварний з соусом, печінка по-строгановському, нирки по-російському
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 781 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Приготування страв із субпродуктів: язик відварний з соусом, печінка по-строгановському, нирки по-російському
Приготування страв з припущеної риби: риба припущена з соусом біле вино, філе з риби фаршироване, щука фарширована
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1112 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Приготування страв з припущеної риби: риба припущена з соусом біле вино, філе з риби фаршироване, щука фарширована
Приготування смажених страв з яєць: омлет натуральний, омлет змішаний з м’ясними продуктами, омлет фарширований овочами або грибами
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1291 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Приготування смажених страв з яєць: омлет натуральний, омлет змішаний з м’ясними продуктами, омлет фарширований овочами або грибами
Приготування салатів-коктейлів: салат-коктейль рибний, салат-коктейль з сиру, яблук та моркви, салат-коктейль з цвітної капусти і ковбаси
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1391 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Приготування салатів-коктейлів: салат-коктейль рибний, салат-коктейль з сиру, яблук та моркви, салат-коктейль з цвітної капусти і ковбаси
Приготування м’ясних холодних страв: асорті м’ясне, паштет із печінки, м’ясо заливне
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 743 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Приготування м’ясних холодних страв: асорті м’ясне, паштет із печінки, м’ясо заливне
Обслуговування на тему кава-брейк
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 573 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Обслуговування на тему кава-брейк
Технологія приготування страв з м’яса дрібними шматками
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 915 | Автор:
olga
| Додано:
17.12.2012
Технологія приготування страв з м’яса дрібними шматками
Технологія приготування виробів з крихтового тіста
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 864 | Автор:
olga
| Додано:
22.09.2013
Технологія приготування виробів з крихтового тіста
Правила та техніка подачі чаю, кави, какао, шоколаду
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 653 | Автор:
olga
| Додано:
22.09.2013
Правила та техніка подачі чаю, кави, какао, шоколаду
Технологія приготування виробів з крихтового тіста
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1110 | Автор:
olga
| Додано:
21.05.2013
Технологія приготування виробів з крихтового тіста
Політологія – контрольна робота № 1
Тип: Контрольна робота |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 426 | Автор:
olga
| Додано:
29.03.2013
Політологія – контрольна робота № 1
Технологія приготування, подавання супів-пюре
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 479 | Автор:
olga
| Додано:
29.03.2013
Технологія приготування, подавання супів-пюре
Приготування та подавання свинини тушкованої з капустою і картоплею; рулету бісквітного «Екстра»; оселедцю з цибулею; бульйону з м’ясними ку
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 516 | Автор:
olga
| Додано:
25.03.2013
Приготування та подавання свинини тушкованої з капустою і картоплею; рулету бісквітного «Екстра»; оселедцю з цибулею; бульйону з м’ясними ку
Бездріжджове тісто та вироби з нього
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1409 | Автор:
Ksyxa
| Додано:
28.01.2013
Бездріжджове тісто та вироби з нього
Технологія приготування холодних страв і закусок з субпродуктів українскої кухні
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 861 | Автор:
olga
| Додано:
17.12.2012
Технологія приготування холодних страв і закусок з субпродуктів українскої кухні
Технологія приготування страв української кухні - перець фарширований по-домашньому, гриби в сметані, капуста фарширована
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 967 | Автор:
olga
| Додано:
17.12.2012
Технологія приготування страв української кухні - перець фарширований по-домашньому, гриби в сметані, капуста фарширована
Технологія приготування страв із запеченої риби української національної кухні
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1156 | Автор:
olga
| Додано:
17.12.2012
Технологія приготування страв із запеченої риби української національної кухні
Технологія приготування страв з тушкованого м’яса з овочами (печеня по-київськи; печеня по-домашньому; печеня по-кримські)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1045 | Автор:
olga
| Додано:
17.12.2012
Технологія приготування страв з тушкованого м’яса з овочами (печеня по-київськи; печеня по-домашньому; печеня по-кримські)
Технологія приготування салатів-коктейлів з овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1105 | Автор:
olga
| Додано:
20.11.2012
Технологія приготування салатів-коктейлів з овочів
Технологія приготування та використання білих та червоних соусів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 572 | Автор:
olga
| Додано:
19.11.2012
Технологія приготування та використання білих та червоних соусів
Технологія приготування напівфабрикатів та страв з риби осетрових порід
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 613 | Автор:
olga
| Додано:
19.11.2012
Технологія приготування напівфабрикатів та страв з риби осетрових порід
Технологія приготування плюшки
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 616 | Автор:
olga
| Додано:
19.11.2012
Технологія приготування плюшки
Технологія приготування батону міського
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 519 | Автор:
olga
| Додано:
19.11.2012
Технологія приготування батону міського
Супи-пюре, холодні і солодкі супи
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1036 | Автор:
olga
| Додано:
19.11.2012
Супи-пюре, холодні і солодкі супи
Приготування заправних супів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 560 | Автор:
olga
| Додано:
19.11.2012
Приготування заправних супів
Технологія приготування холодних страв і закусок з фаршированих овочів української національної кухні
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 858 | Автор:
olga
| Додано:
19.11.2012
Технологія приготування холодних страв і закусок з фаршированих овочів української національної кухні
Технологія приготування батону міського
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 669 | Автор:
olga
| Додано:
13.07.2012
Технологія приготування батону міського
Розробка технологічного процесу приготування страв з відварного м’яса
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 705 | Автор:
olga
| Додано:
13.07.2012
Розробка технологічного процесу приготування страв з відварного м’яса
Прийом "Бенкет-чай"
Тип: Контрольна робота |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 758 | Автор:
anna
| Додано:
04.06.2012
Прийом "Бенкет-чай"
Торт "Монастирська ізба"
Тип: Реферат |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 801 | Автор:
anna
| Додано:
04.06.2012
Торт "Монастирська ізба"
Технологія приготування м'яса
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 758 | Автор:
anna
| Додано:
03.06.2012
Технологія приготування м'яса
Організація обслуговування харчування в аеропортах та на літаках
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 922 | Автор:
anna
| Додано:
03.06.2012
Організація обслуговування харчування в аеропортах та на літаках
Прийом "Сніданок"
Тип: Контрольна робота |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 580 | Автор:
anna
| Додано:
03.06.2012
Прийом "Сніданок"
1-50
51-100
101-150
151-200
201-250
251-254
Форма входа
Реєстрація
Запам'ятати мене
Забув пароль ?
Реклама
Топ 10 авторів
lessonz
4275
В'ячеслав
ID:217
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
4275
Зареєстрований:
07.07.2011
vipbond
3710
Вікторія Петрівна
ID:74
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
3710
Зареєстрований:
09.01.2011
k_alena
2317
Елена
ID:565
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
2317
Зареєстрований:
11.07.2012
Ангелина
2138
Ангелина
ID:213
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
2138
Зареєстрований:
05.07.2011
olga
1466
Ольга
ID:184
Стать:
Женщина
Группа:
Продавці
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1466
Зареєстрований:
03.06.2011
uliya
1449
Юлія Олександрівна
ID:197
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1449
Зареєстрований:
19.06.2011
FPM-2007
1023
Стороженко Андрій Юрійович
ID:1255
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1023
Зареєстрований:
17.08.2014
Viktor
918
Віктор
ID:273
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
918
Зареєстрований:
26.09.2011
mars1814
868
Олександр
ID:104
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
868
Зареєстрований:
16.02.2011
Nayka
546
Светлана
ID:235
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
546
Зареєстрований:
27.07.2011
Статистика
Онлайн всего:
59
Гостей:
59
Пользователей:
0
Всі партнери
Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.