Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Коктейлі-диджестиви, характеристика групи коктейлів типу сауер, шейк, свізл
Дипломна
№ K-12213
І. ВСТУП 1. Задачі та обов’язки бармена в обслуговуванні відвідувачів 2. Значення коктейлів в харчуванні людини ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні коктейлів-диджестивів 2.2. Значення в харчуванні людини, технологія приготування, вимоги до якості готових напоїв, порядок їх оформлення 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування коктейлів 2.4. Описати порядок організації робочого місця бару (характеристика, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 2.5. Дати характеристику пристосувань, інвентарю, посуду, яке застосовується при приготуванні напоїв 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні напоїв 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА Ваші пропозиції до покращення умов бармена. 3.1. Де ви проходите виробничу практику? Її значення 3.2. Пропозиції щодо використання напоїв даної групи 3.3. Знайдіть цікаве про групу напоїв на замітку бармена СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
80
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи