Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування страв з фаршированих овочів, правила подачі та вимоги до якості
Дипломна
№ K-12509
Технологія приготування страв з фаршированих овочів, правила подачі та вимоги до якості (пелюстки; перець, фарширований по-домашньому; голубці українські; баклажани фаршировані; картопля фарширована; печериці фаршировані; кабачки, фаршировані овочами; помідори фаршировані; соус сметанний з томатом)
ЗМІСТ
І. ВСТУП ІІ. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 2.1. Товарознавча характеристика сировини 2.2. Технологія приготування страв згідно меню, правила подачі та вимоги до якості 2.3. Організація робочого місця 2.4. Санітарні вимоги до кулінарної обробки сировини та реалізації страв 2.5. Правила охорони праці та техніки безпеки на робочому місці ІІІ. ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ГРАФІЧНА ЧАСТИНА
Ціна
120
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи