Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування страв з яєць
Дипломна
№ K-12976
1. Варені яйця без шкарлупи. 2. Яєчна кашка. 3. Яєчні котлети. 4. Омлет натуральний. 5. Омлет змішаний. 6. Омлет фарширований. 7. Яйця з помідорами фаршировані шинкою і грибами. 8. Яєчня натуральна з сиром. 9. Яєчня натуральна із смаженою картоплею. 10. Омлет фарширований м’ясними продуктами. 11. Омлет змішаний з м’ясними продуктами. 12. Омлет кашею (запечений). 13. Драчена. 14. Яйця запечені під молочним соусом.
ЗМІСТ 1. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА 1.1 Характеристика підприємства в якому учень проходить переддипломну практику 2. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1 Асортимент страв 2.2 Товарознавча характеристика сировини яка використовується для приготування страв 2.3 Організація робочого місця для приготування страв відповідного завдання 2.4 Характеристика устаткування, його будова, правила безпеки праці та раціональної експлуатації 2.5 Технологія приготування страв, вимоги до якості 2.6 Вимоги санітарії, гігієни до працівників та робочих місць 2.7 Вимоги до охорони праці, при виконанні робіт 2.8 Основи бухгалтерського обліку 3. ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА 3.1 Опорні конспекти 3.2 Схеми 3.3 Інструкційно-технологічні картки 4. ДОДАТКИ (ІНСТРУМЕНТ, ПОСУД) 5. ДЖЕРЕЛА ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
150,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи