Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Тушкована качка
Курсова
№ K-14121
Вступ 1. Опис підприємства 2. Розрахунок сировини 3. Техніка безпеки на виробництві 4. Санітарні вимоги стосовно товарів і підприємства 5. Опис страви 6. Технологія приготування Література Додатки
Ціна
80
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи