Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування та відпуск холодних супів
Дипломна
№ K-14800
Технологія приготування та відпуск холодних супів (борщ холодний, окрошка м'ясна, окрошка овочева)
ЗМІСТ
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА III. Характеристика сировини IV Технологічний процес приготування страв V Організація виробництва (цех, устаткування, інвентар та інструмент) VI Заходи з охорони праці VII Санітарно-гігієнічні вимоги до роботи в цехах VIII. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА IX. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи