Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування страви з птиці куряче філе в беконі з пікантною начинкою з яблук та родзинок
Дипломна
№ K-14801
1. ВСТУП (ІСТОРИЧНІ ДАНІ) 2. ОХОРОНА ПРАЦІ (ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ) 3. САНІТАРНІ ВИМОГИ (ДО ПРОДУКТІВ, ДО ПРИМІЩЕНЬ, ІНВЕНТАРЯ, ДО УСТАТКУВАННЯ, ДО КУХАРЯ) 4. ОРГАНІЗАЦІЯ (ОБСЛУГОВУВАННЯ, ПОДАЧА, РОБОЧОГО МІСЦЯ) 5. УСТАТКУВАННЯ. 6. ТЕХНОЛОГІЯ, ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОДУКТІВ 6.1 Підготовка сировини 6.2 Технологія приготування страви з птиці куряче філе в беконі з пікантною начинкою з яблук та родзинок 6.3 Технологічні карти 6.4 Вимоги до якості 7. РЕКЛАМА СТРАВИ 8. ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 9. ЛІТЕРАТУРА
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи