Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Підсолоджуючі речовини та їх використання у харчуванні людини
Курсова
№ K-15418
Вступ 1.Підсолоджувачі та принципи їх регламентування 2.Історія появи замінників цукру 3.Види замінників цукру. 4.Корисні властивості і недоліки замінників цукру 5.Технологія виробництва застосування і властивості підсолоджувачів 5.1.Фруктоза 5.2.Глюкоза 5.3.Глюкозно-фруктозні сиропи (ГФС). 5.4.Аспартам Висновок. Додатки Список використаної літератури .
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи