Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Прийом "Бенкет-чай"
Контрольна робота
№ K-15669
1. Особливості бенкет-чаю як виду бенкету 2. Час тривалості бенкет-чаю 3. Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4. Форма і варіант розстановки столів 5. Меню. Вибір напоїв до страв 6. Розрахунки для бенкет-чаю Приміщення, банкетні столи Додаткові меблі, елементи інтер’єру Офіціанти Скатертини 7. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-чаю 8. Графічне зображення графічно із зазначенням черговості сервірування приклад сервірування одного десертного куверту чи двох 9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів Література
Ціна
50
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи