Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Розробка технологічного процесу приготування страв з відварного м’яса
Дипломна
№ K-15960
ВСТУП Розділ 1. Характеристика значення у харчуванні страв з відварного м’яса Розділ 2. Характеристика сировини Розділ 3. Технологічний процес приготування страв Розділ 4. Організація виробництва (цех, устаткування, інвентар та інструмент) Розділ 5. Заходи з охорони праці Розділ 6. Санітарно-гігієнічні вимоги до роботи в цехах ВИСНОВОК СПИСОК ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи