Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Розробка технологічного процесу приготування страв з відварного м’яса
Дипломна
№ K-15960
ВСТУП Розділ 1. Характеристика значення у харчуванні страв з відварного м’яса Розділ 2. Характеристика сировини Розділ 3. Технологічний процес приготування страв Розділ 4. Організація виробництва (цех, устаткування, інвентар та інструмент) Розділ 5. Заходи з охорони праці Розділ 6. Санітарно-гігієнічні вимоги до роботи в цехах ВИСНОВОК СПИСОК ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи