Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Оформлення, приготування та подача коктейлів
Дипломна
№ K-1603
І. ВСТУП 1. Задачі та обов’язки бармена в обслуговуванні відвідувачів 2. Значення коктейлів в харчуванні людини ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 1. Основні компоненти для приготування коктейлів 2. Класифікація змішаних коктейлів 3. Методи приготування коктейлів, інвентар та посуд бармена 4. Оформлення коктейлів 5. Приготування та правила подачі коктейлів ІІІ. ВИСНОВОК 1. Підготовчий етап обслуговування в барі 2. Устаткування бару та підготовка його до роботи 3. Організація робочого місця бармена 4. Особиста підготовка бармена 5. Правила охорони праці та техніка безпеки на робочому місці бармена 6. Мої пропозиції щодо покращення умов роботи бармена СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
80,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи