Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Спланувати роботу кондитерського цеху по виготовленню тістечок (“Картопля”, “Картопля глазурована”, “Барильце глазуроване”) 120 кг в зміну
Дипломна
№ K-1610
І. ВСТУП 1.1. Значення громадського харчування 1.2. Розвиток кондитерського виробництва в процесі розвитку галузі ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні кондитерських виробів 2.2. Значення у харчуванні людини, технологія приготування, вимоги до якості готових виробів, порядок їх оздоблення та відпуск: - скласти технологічні схеми виробів; - скласти технологічні карти виробів; - скласти калькуляційні картки виробів; - художнє оформлення виробів (малюнки) 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування виробів 2.4. Описати порядок організації роботи в цеху (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується під час приготування виробів 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки під час приготування виробів 2.7. Правила санітарії, особливості гігієни та санітарії, вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА 3.1. Як дотримуються режиму економії електроенергії в підприємстві, де Ви проходите виробничу практику? Його значення. 3.2. Пропозиції щодо використання виробів даної групи 3.3. Знайдіть цікаве про групу даних виробів (на замітку кондитеру) СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи