Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Страви української національної кухні. Тушковані м'ясні страви: верещака, шпундра, свинина тушкована з капустою і яблуками
Дипломна
№ K-1612
1. Вступ 1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку суспільства 2. Основна частина 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні людини виробів з тушкованого м'яса 2.2. Технологія приготування, вимоги до якості виробів з тушкованого м'яса, порядок їх оформлення та відпуску 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості сировини), які використано для приготування виробів. 2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення і гарячого цеху (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць). 2.5. Дати характеристику устаткуванню, яке застосовується при приготуванні страв, інструменту, інвентарю, посуду. 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні виробів з тушкованого м'яса. 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця. 3. Заключне частина 3.1.Ваші пропозиції щодо економного використання енергоносіїв, води, миючих засобів на підприємстві 3.2. Пропозиції щодо вдосконалення виробів з тушкованого м'яса 3.3. Знайдіть цікаве про групу виробів на замітку повара
Ціна
80,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи