Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Приготування заправних супів
Дипломна
№ K-19649
Приготування заправних супів (солянка м'ясна збірна, солянка домашня, розсольник домашній (з капустою), капусняк львівський, суп картопляний з крупою, суп картопляний з перловою крупою та грибами, борщ український) ЗМІСТ ВСТУП 1. Характеристика сировини 2.Технологічний процес приготування страви 3. Організація виробництва (цех, устаткування, інвентар та інструменти) 4. Заходи з охорони праці 5. Санітарно-гігієнічні вимоги до роботи в цехах ВИСНОВКИ СПИСОК ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ
Ціна
130
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи