Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Супи-пюре, холодні і солодкі супи
Дипломна
№ K-19652
1. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА 1.1. Характеристика підприємства, в якому учень проходив переддипломну практику 2. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Асортимент сировини 2.2. Товарознавча характеристика сировини яке використовується для приготування сировини 2.3. Організація робочих місць для приготування страв,правил безпечної праці. 2.4. Характеристика устаткування, його будова, правила безпечної праці та раціональної експлуатації 2.5. Технологія приготування страв, вимоги до якості 2.6. Вимоги санітарної гігієни до працівників та робочих місць 2.7. Вимоги охорони праці при виконані робіт 2.8. Основи бухгалтерського обліку 3. ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА 3.1. Схеми 3.2. Інструкційно-технологічні картки 4. ДОДАТКИ (ілюстрації, устаткування, інструменти, посуд). 5. ДЖЕРЕЛА ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Супи-пюре, холодні і солодкі супи 1. Суп-пюре з овочів 2. Суп-пюре з картоплі 3. Суп-пюре з печінки 4. Суп-пюре з птиці 5. Окрошка овочева 6. Борщ холодний 7. Окрошка збірна м’ясна 8. Суп з цитрусових 9. Суп із суміші сухофруктів 10. Суп із ревеню, кураги і яблук 11. Суп із свіжих плодів
Ціна
130
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи