Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування плюшки
Дипломна
№ K-19654
ВСТУП РОЗДІЛ І ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ПЛЮШКИ 1.1 Характеристика дріжджового опарного тіста 1.2. Технологія приготування плюшки 1.3. Товарознавча характеристика сировини РОЗДІЛ ІІ. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ЦЕХУ 2.1. Особливості організації цеху 2.2. Обладнання та інвентар РОЗДІЛ 3. ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ ТА ПРАВИЛА САНІТАРІЇ 3.1. Техніка безпеки під час оброблення тіста 3.2. Техніка безпеки під час випікання хлібобулочних виробів 3.3. Санітарно-гігієнічні вимоги до виробництва хліба ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТОК 1
Ціна
130
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи