Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Приготування та подавання свинини тушкованої з капустою і картоплею; рулету бісквітного «Екстра»; оселедцю з цибулею; бульйону з м’ясними ку
Дипломна
№ K-20609
ВСТУП. ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА РОЗДІЛ 1. ОСНОВНА ЧАСТИНА 1. Організація робочих місць у виробничих цехах. Обладнання, посуд, інвентар, інструменти, які використовуються при приготуванні страв і кондитерських виробів 2. Охорона праці, та вимоги техніки безпеки при експлуатації устаткування 3. Первинна обробка сировини і приготування напівфабрикатів 4. Технологія приготування страв та кондитерських виробів 5. Відпуск та оформлення страв та кондитерських виробів. Вимоги до якості. Умови та термін зберігання 6. Дотримання санітарно-гігієнічних вимог при приготуванні страв та кондитерських виробів РОЗДІЛ 2. РОЗРАХУНКОВО-ГРАФІЧНА ЧАСТИНА 1. Розрахувати кількість сировини для приготування 100 порцій страв 2. Розрахувати кількість сировини для приготування 100 штук кондвиробів 3. Скласти технологічні схеми приготування страв і кондитерських виробів 4. Скласти технологічні карти на дані страви і кондитерські вироби РОЗДІЛ 3. ЕКОНОМІЧНА ЧАСТИНА 1. Скласти калькуляційні карточки на дані страви і кондвироби 2. Особисті висновки і пропозиції щодо покращення роботи підприємства ресторанного господарства ЛІТЕРАТУРА
Ціна
120
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи