Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування, подавання супів-пюре
Дипломна
№ K-20633
ВСТУП РОЗДІЛ 1. РОЛЬ ТА РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ РОЗДІЛ 2. АСОРТИМЕНТ СТРАВ 2.1. Перелік страв 2.2. Вимоги до якості РОЗДІЛ 3. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ОСНОВАМИ ТОВАРОЗНАВСТВА 3.1. Товарознавча характеристика 3.2. Зміни три тепловій обробці овочів 3.3. Поєднання овочів з іншими продуктами РОЗДІЛ 4. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА 4.1. Загальна характеристика гарячого цеху та його обладнання 4.2. Організація роботи цеху та робочих місць 4.3. Санітарні вимоги до обладнання інвентарю та посуду РОЗДІЛ 5. ОСНОВИ САНІТАРІЇ ТА ГІГІЄНИ 5.1. Охорона праці та правила техніки безпеки на виробництві 5.2. Дотримання санітарно гігієнічних норм 5.3. Дезінфекція та дезінфікуючі речовини ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Ціна
130
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи