Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Обслуговування на тему кава-брейк
Дипломна
№ K-22776
І. ВСТУП 1.1. Основні напрямки розвитку ресторанного господарства 1.2. Класифікація банкетів і прийомів ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Загальна характеристика банкету 2.2. Порядок приймання, погодження із замовником питань обслуговування 2.3. Складання меню, особливості меню даного банкету 2.4. Підготовка до проведення банкету: способи розміщення столів, розрахунок та підготовка посуду, приборів, білизни, визначення кількості офіціантів для обслуговування, 2.5. Сервіровка столів 2.6. Обслуговування учасників банкету 2.7. Особливості подачі аперативу, холодних та гарячих закусок, других страв, десерту та кави ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА Цікаві факти з сучасних ресторанів СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
120
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи