Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Особливості використання пектинів у харчуванні людини.
Курсова
№ K-26651
Зміст Вступ………………………………………………………………………………….4 РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ПОХОДЖЕННЯ ПЕКТИНОВИХ РЕЧОВИН ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ……………………………………………………………………6 1.1. Загальні відомості про пектин та пектинові речовини………………….…….6 1.2. Хімічний склад, цінність пектинових речовин………………………………...8 1.3. Види сировини, переробка і застосування……………………………………10 РОЗДІЛ 2. ВИКОРИСТАННЯ ПЕКТИНОВИХ РЕЧОВИН У ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ……………………………………………………………………..16 2.1. Застосування пектину у виробництві кондитерських виробів………………16 2.2. Виробництво консервних виробів…………………………………………….23 2.3. Використання пектину у хлібопечінні………………………………………..29 2.4. Виробництво безалкогольних напоїв…………………………………………33 2.5. Виробництво м’ясних, молочних і рибних виробів…………………………..37 2.6. Лікувально-профілактичні продукти на основі пектину…………………….41 Висновки і пропозиції виробництву……………………………………………….50 Список використаних джерел…………………………………………………….51 Додатки……………………………………………………………………….……53
Ціна
200
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи