Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Особливості використання пектинів у харчуванні людини.
Курсова
№ K-26651
Зміст Вступ………………………………………………………………………………….4 РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ПОХОДЖЕННЯ ПЕКТИНОВИХ РЕЧОВИН ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ……………………………………………………………………6 1.1. Загальні відомості про пектин та пектинові речовини………………….…….6 1.2. Хімічний склад, цінність пектинових речовин………………………………...8 1.3. Види сировини, переробка і застосування……………………………………10 РОЗДІЛ 2. ВИКОРИСТАННЯ ПЕКТИНОВИХ РЕЧОВИН У ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ……………………………………………………………………..16 2.1. Застосування пектину у виробництві кондитерських виробів………………16 2.2. Виробництво консервних виробів…………………………………………….23 2.3. Використання пектину у хлібопечінні………………………………………..29 2.4. Виробництво безалкогольних напоїв…………………………………………33 2.5. Виробництво м’ясних, молочних і рибних виробів…………………………..37 2.6. Лікувально-профілактичні продукти на основі пектину…………………….41 Висновки і пропозиції виробництву……………………………………………….50 Список використаних джерел…………………………………………………….51 Додатки……………………………………………………………………….……53
Ціна
200
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи