Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Підсолоджуючі речовини та їх використання у харчуванні людини.
Курсова
№ K-26652
План <br /><br /> Вступ...................................................................................................................3 1.Підсолоджувачі та принципи їх регламентування......................................6 2.Історія появи замінників цукру ...................................................................12 3.Види замінників цукру................................................................................ 16 4.Корисні властивості і недоліки замінників цукру .....................................20 5.Технологія виробництва застосування і властивості підсолоджувачів ..26 5.1.Фруктоза .....................................................................................................30 5.2.Глюкоза ......................................................................................................37 5.3.Глюкозно-фруктозні сиропи (ГФС)........................................................ 41 5.4.Аспартам ....................................................................................................45 Висновок.......................................................................................................... 48 Додатки............................................................................................................50 Список використаної літератури ...................................................................54
Ціна
180
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи