Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Організація неофіційного бенкету з нагоди випускного балу на 100 персон (на прикладі ресторану «Братіслава»)
Курсова
№ K-27460
Зміст ВСТУП……………………………………………………………………...3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ В РЕСТОРАНАХ……………………………………..6 1.1. Характеристика закладів ресторанного господарства та послуг, які вони надають……………………………………………………………….6 1.2. Класифікація бенкетів та характеристика їх видів у ресторані…11 1.3. Особливості обслуговування неофіційних бенкетів……………..15 РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ НЕОФІЦІЙНОГО БЕНКЕТУ НА 100 ПЕРСОН (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «БРАТІСЛАВА»)……………………………………………...20 2.1 Загальна характеристика ресторану «Братіслава»….……………20 2.2 Розрахунок необхідних складових проведення бенкету з нагоди випускного балу на 100 осіб та підготовка до обслуговування………………25 2.3 Шляхи покращення організації проведення неофіційного бенкету в ресторані «Братіслава»………………………………………………………...31 ВИСНОВКИ……………………………………………………………...34 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ……………………………..36 ДОДАТКИ………………………………………………………………...38
Ціна
250
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи