Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Організація неофіційного бенкету з нагоди випускного балу на 100 персон (на прикладі ресторану «Братіслава»)
Курсова
№ K-27460
Зміст ВСТУП……………………………………………………………………...3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ В РЕСТОРАНАХ……………………………………..6 1.1. Характеристика закладів ресторанного господарства та послуг, які вони надають……………………………………………………………….6 1.2. Класифікація бенкетів та характеристика їх видів у ресторані…11 1.3. Особливості обслуговування неофіційних бенкетів……………..15 РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ НЕОФІЦІЙНОГО БЕНКЕТУ НА 100 ПЕРСОН (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «БРАТІСЛАВА»)……………………………………………...20 2.1 Загальна характеристика ресторану «Братіслава»….……………20 2.2 Розрахунок необхідних складових проведення бенкету з нагоди випускного балу на 100 осіб та підготовка до обслуговування………………25 2.3 Шляхи покращення організації проведення неофіційного бенкету в ресторані «Братіслава»………………………………………………………...31 ВИСНОВКИ……………………………………………………………...34 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ……………………………..36 ДОДАТКИ………………………………………………………………...38
Ціна
250
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи