Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ПУСКУ, Задачі №№15,21, Аналіз господарської діяльності, №3302
Контрольна робота
№ K-11971
Задача №15
Мета – відпрацювання методики аналізу прибутку і рентабельності підприємства громадського харчування. Завдання – проаналізувати прибуток і рентабельність підприємства громадського харчування за наступними даними: Таблиця 1 Вихідні дані, (тис.грн.) Показники Минулий рік Звітний рік Товарооборот підприємства громадського харчування 32000,0 29400,0 Податок на додану вартість 4812,0 4578,0 Собівартість реалізованої продукції (товарів) 18491,0 19800,0 Витрати операційної діяльності 7940,0 6510,0 Інші доходи 56,0 65,0 Інші витрати 84,0 72,0
Задача № 21
Мета – відпрацювання методики аналізу витрат на 1грн. випущеної продукції. Завдання – проаналізувати витрати на 1грн. продукції консервним заводом за наступними даними: 1. Випуск продукції у базовому періоді (тис. грн.): – за собівартістю базового періоду 2675,0 – за цінами базового періоду 2890,0 2. Фактично випущена продукція (тис. грн.): – за собівартістю базового періоду 2765,0 – за фактичною собівартістю 2789,0 – за цінами базового періоду 3067,0 – за діючими цінами 3072,0
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи