Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ПУСКУ, Задачі №№19,24,33, Аналіз у галузях, №901
Контрольна робота
№ K-5665
Задача № 19
Мета – відпрацювання методики факторного аналізу обсягу випуску готової продукції. Завдання – провести факторний аналіз обсягу випуску готової продукції харчокомбінатом за наступними даними: Таблиця 1 Вихідні дані Показники Минулий рік Звітний рік Випуск готової продукції, тис.грн. 14500,0 14400,0 Середньооблікова чисельність робітників цеху безалкогольних напоїв, чол. 38 36 Середнє число днів, відпрацьованих одним робітником за рік, дні 305 298 Продуктивність праці робітника в середньому за один день, грн. ,коп. 1,25 1,34
4. Задача № 24
Мета – відпрацювання методики аналізу привісу свиней, знятих з відгодівлі. Завдання – провести аналіз привісу свиней, знятих з відгодівлі, за наступними даними: Таблиця 2 Вихідні дані Показники Завдання Фактично Кількість голів свиней, знятих з відгодівлі, шт. 130 124 Середня кількість днів утримання тварин на відгодівлі, дні. 150 158 Загальний привіс свиней, знятих з відгодівлі, ц. 90,0 86,8 Середньодобовий привіс однієї голови, г. ? ?
Задача № 33
Мета – відпрацювання методики аналізу собівартості продукції рослинництва. Завдання – проаналізувати витрати на виробництво і собівартість продукції рослинництва сільськогосподарського підприємства за наступними даними: Таблиця 3 Вихідні дані Найменування культури Витрати на 1 га, грн. Врожайність, ц/га
минулий рік звітний рік минулий рік звітний рік Картопля 1500 1600 175 160 Овочі 1200 1250 90 95 Кормові коренеплоди 650 610 210 215
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи