Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Природні та синтетичні харчові барвники
Курсова
№ K-11286
Вступ Головна частина Розділ І. Загальні відомості про харчові барвники Розділ ІІ. Природні харчові барвники 2.1. Каротиноїди 2.1.1. Каротини 2.1.2. Лікопін 2.1.3. Ксантофіли 2.2. Бетанаїни 2.2.1. Бетанін 2.3. Антоціани і антоціаніди 2.4. Хлорофіли 2.5. Кармін 2.6. Шафран Розділ 3. Синтетичні харчові барвники 3.1. Загальні відомості 3.2. Окремі представники синтетичних харчових барвників 3.2.1. Хіноліновий жовтий 3.2.2. Еритрозин 3.2.3. Тартразин Висновок Література
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи