Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Продукція рослинного походження
Курсова
№ K-20928
ЗМІСТ
ВСТУП 1 ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ПЛОДІВ І ОВОЧЕЙ 1.1 Функціональна характеристика свіжих плодів і овочей 1.2 Методика визначення якості свіжих плодів і овочей 1.3 Упаковка плодів і овочей 2 СКЛАДАННЯ ТОВАРНОГО ДОСЬЄ ТОВАРУ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ 2.1 Споживчі властивості хлібобулочних виробів 2.2 Свіжі гриби, їх властивості 2.3 Пакування, маркування, транспортування та зберігання круп 3 УМОВИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ТОВАРІВ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ 3.1 Показники якості зерна 3.2 Особливості зберігання окремих видів овочей 3.3 Умови зберігання коренеплодів 4 АНАЛІЗ РИНКУ ТОВАРУ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ В УКРАЇНІ 4.1 Попит та пропозиція на зерновому ринку 4.2 Стан і перспективи розвитку плодоовочевого ринку України 4.3 Аналіз ринку картоплі в Україні ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ Додаток А Додаток Б Додаток В Додаток Г Додаток Д
Ціна
50
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи