Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Продукція рослинного походження
Курсова
№ K-20928
ЗМІСТ
ВСТУП 1 ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ПЛОДІВ І ОВОЧЕЙ 1.1 Функціональна характеристика свіжих плодів і овочей 1.2 Методика визначення якості свіжих плодів і овочей 1.3 Упаковка плодів і овочей 2 СКЛАДАННЯ ТОВАРНОГО ДОСЬЄ ТОВАРУ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ 2.1 Споживчі властивості хлібобулочних виробів 2.2 Свіжі гриби, їх властивості 2.3 Пакування, маркування, транспортування та зберігання круп 3 УМОВИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ТОВАРІВ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ 3.1 Показники якості зерна 3.2 Особливості зберігання окремих видів овочей 3.3 Умови зберігання коренеплодів 4 АНАЛІЗ РИНКУ ТОВАРУ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ В УКРАЇНІ 4.1 Попит та пропозиція на зерновому ринку 4.2 Стан і перспективи розвитку плодоовочевого ринку України 4.3 Аналіз ринку картоплі в Україні ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ Додаток А Додаток Б Додаток В Додаток Г Додаток Д
Ціна
50
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи