Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Смакові товари
Курсова
№ K-20929
ЗМІСТ
ВСТУП 1 ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА КАВИ 1.1 Історичні відомості про каву 1.2 Характеристика натуральної та розчинної кави 1.3 Вплив кави на здоров'я людини 2 СКЛАДАННЯ ТОВАРНОГО ДОСЬЄ СМАКОВИХ ТОВАРІВ 2.1 Основні види та властивості приправ 2.2 Загальна оцінка властивостей прянощів 2.3 Споживчі властивості чаю 3 УМОВИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ СМАКОВИХ ТОВАРІВ 3.1 Упакування та маркування кави та кавових напоїв 3.2 Фальсифікація алкогольних напоїв 3.3 Характеристика та властивості харчових добавок 4 АНАЛІЗ РИНКУ СМАКОВИХ ТОВАРІВ 4.1 Огляд ринку чаю 4.2 Сольові ресурси України 4.3 Динаміка розвитку ринку безалкоголиних напоїв в Україні ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ ДОДАТОК А ДОДАТОК Б ДОДАТОК В
Ціна
50
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи