Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Вимоги до якості, умови і терміни зберігання тваринних жирів №752
Курсова
№ K-4906
Вступ 1. Роль жирів у харчуванні та норми їх споживання 2. Склад, властивості, класифікація жирів та жирових продуктів 3. Формування асортименту і харчова цінність олії 4. Тваринні топлені жири 5. Гідрогенізовані, переетерифіковані жири, їх властивості та використання 6. Жири для кулінарії, кондитерської і хлібопекарської промисловості 7. Майонези і продукти типу майонезу Висновки Список використаної літератури
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи