Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Вимоги до якості, умови і терміни зберігання тваринних жирів №752
Курсова
№ K-4906
Вступ 1. Роль жирів у харчуванні та норми їх споживання 2. Склад, властивості, класифікація жирів та жирових продуктів 3. Формування асортименту і харчова цінність олії 4. Тваринні топлені жири 5. Гідрогенізовані, переетерифіковані жири, їх властивості та використання 6. Жири для кулінарії, кондитерської і хлібопекарської промисловості 7. Майонези і продукти типу майонезу Висновки Список використаної літератури
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи