І. Теоретичні питання 28. Охарактеризувати одно продуктовий матеріальний баланс 58. Розкрити сутність, завдання та принципи планування інновацій ІІ. Терміни
3. Баланс виробничої потужності 33. Нормативна база планування 63. Системи лімітування та забезпечення цехів матеріалами 18. Зведений кошторис витрат 56. Реалізована продукція
ІІІ. Задачі
Задача № 16
Скласти плановий баланс сировини для виробництва продукції Таблиця 2 Вихідні дані Показник, одиниця виміру Варіант 1 2 Плановий обсяг виробництва продукції, тис. т – молоко 34,00 31,00 – кефір 12,00 15,00 – сир 1,20 1,40 – сметана 3,08 4,10 – морозиво 0,50 0,40 Очікуване надходження молока, тис. т від господарств: – колективних 69,82 77,80 – фермерських та індивідуальних 0,49 1,50 Жирність молока, % – базисна 3,7 3,7 – планова 3,6 3,5 Норма повернення знежиреного молока колективним господарствам, % від фактичного надходження молока 20 20 Норма виходу сироватки у виробництві сирів від кількості нормалізованої суміші, % 75 75 Втрати молока під час сепарування, %: – незбираного 0,42 0,42 – знежиреного 0,5 0,5 Норми витрат молока на 1 т продукції, т незбираного: – молоко 0,871 0,871 – кефір 0,873 0,873 – сир 5,609 5,609 – сметана 8,284 8,284 – морозиво 2,800 2,800 – знежирене молоко 0,138 0,138 – кефір 0,139 0,139 – сир 1,211 1,211
Задача № 28
Визначити загальну заробітну плату спеціаліста на підставі такої інформації. Посадовий оклад спеціаліста дорівнює 560 грн. на місяць. За нормальних умов господарювання спеціалісту нараховується премія, розмір якої становить 28% посадового окладу. У розрахунковому місяці спеціаліст відпрацював 23 робочі дні, 2 дні перебував у відрядженні та 1 день у відпустці без збереження заробітної плати.
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
|
|