Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Донецький технологічний університет, Варіант №9, Планування, №1719
Контрольна робота
№ K-7784
1. Охарактеризувати однопродуктовий матеріальний баланс 2. Дайте характеристику методики визначення потужності для умов серійного виробництва 3. Охарактеризувати методи, які використовуються для розробки науково-технічних прогнозів 4. Розкрити сутність, завдання та принципи планування інновацій Задача № 15 На основі даних хронометражу розрахувати норму часу на виконання операції та змінну норму виробітку при шестиденному робочому тижні, якщо нормативний коефіцієнт стійкості характеру – 2,4. Тривалість виконання операції в хвилинах наведена в таблиці. Час на обслуговування робочого місця становить 5%, а на відпочинок 8% від операційного часу. Таблиця 1 Дані хронометражу Елемент операції Номер заміру 1 2 3 4 5 6 Встановити деталь 1,8 2,6 3,2 2,9 2,4 4,2 Проточити деталь 16 12 18 25 22 14 Зняти деталь 1,5 1,3 3,7 2,0 2,1 1,9
Задача № 16 Скласти плановий баланс сировини для виробництва продукції Таблиця 2 Вихідні дані Показник, одиниця виміру Варіант 1 2 Плановий обсяг виробництва продукції, тис. т – молоко 34,00 31,00 – кефір 12,00 15,00 – сир 1,20 1,40 – сметана 3,08 4,10 – морозиво 0,50 0,40 Очікуване надходження молока, тис. т від господарств: – колективних 69,82 77,80 – фермерських та індивідуальних 0,49 1,50 Жирність молока, % – базисна 3,7 3,7 – планова 3,6 3,5 Норма повернення знежиреного молока колективним господарствам, % від фактичного надходження молока 20 20 Норма виходу сироватки у виробництві сирів від кількості нормалізованої суміші, % 75 75 Втрати молока під час сепарування, %: – незбираного 0,42 0,42 – знежиреного 0,5 0,5 Норми витрат молока на 1 т продукції, т незбираного: – молоко 0,871 0,871 – кефір 0,873 0,873 – сир 5,609 5,609 – сметана 8,284 8,284 – морозиво 2,800 2,800 – знежирене молоко 0,138 0,138 – кефір 0,139 0,139 – сир 1,211 1,211
Задача № 27 У виробничому цеху підприємства протягом розрахункового року має працювати 20 робітників четвертого розряду. Тарифна ставка робітника четвертого розряду становить 96,5 коп. за годину. Річний фонд робочого часу одного робітника – 1815 годин. Коефіцієнт виконання виробничих норм у середньому очікується на рівні 1,2. Обчислити річний фонд заробітної плати виробничого цеху підприємства.
Задача № 28 Визначити загальну заробітну плату спеціаліста на підставі такої інформації. Посадовий оклад спеціаліста дорівнює 560 грн. на місяць. За нормальних умов господарювання спеціалісту нараховується премія, розмір якої становить 28% посадового окладу. У розрахунковому місяці спеціаліст відпрацював 23 робочі дні, 2 дні перебував у відрядженні та 1 день у відпустці без збереження заробітної плати.
Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи