Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ЄУФІМБ, варіант №23, Ціноутворення, №2480
Контрольна робота
№ K-9486
1. Теоретичні основи ринкового ціноутворення 25. Договірні ціни та їх узгодження Задача № 13 Визначити: 1) вільну роздрібну ціну товару, який надійшов до торговельного підприємства; 2) ціну, за якою торгове підприємство буде розраховуватись з оптовою базою; 3) прибуток промислового підприємства від реалізації даного товару. Відомі такі дані: Витрати на сировину і матеріали – 190 грн., затрати на обробку – 30 грн., змінні загально виробничі витрати – 60 грн., нерозподілені постійні загально виробничі витрати – 3 % від виробничої собівартості, вільна відпускна ціна товару (без ПДВ) – 400 грн., оптова націнка – 2 %, торгова націнка – 8 % від ціни закупівлі.
Задача № 14 Визначити відпускну ціну, її структуру та розмір ПДВ, що підлягає перерахуванню в Держбюджет виробником продукції, а також роздрібну ціну продукції на підставі даних таблиці: Таблиця 1 Вихідні дані Назва калькуляційних статей витрат на виробництво продукції Цукерки «Пташине молоко» на 1 т Сировина, матеріали, паливо та енергія на технологічні потреби, грн. 4020,27 Основна заробітна плата виробничих робітників, грн. 160,87 Додаткова зарплата виробничих робітників, грн. 9,0 Витрати на утримання й експлуатацію устаткування, % 68 Загально виробничі витрати, % 77,0 Загальнозаводські витрати, % 587 Поза виробничі витрати, % 0,32 Рентабельність, % 57,2 Націнки роздрібної торгівлі, % 10
Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи