Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ЕКОЛОГІЧНА ОЦІНКА ВПЛИВУ ВИРОБНИЦТВА МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ДОВКІЛЛЯ М. ЧЕРКАСИ
Дипломна
№ K-22188
Вступ 1 Аналітичний огляд літератури 1.1 Тенденції розвитку харчової та молочної промисловості в Україні 1.2 Сучасний стан, умови та фактори розміщення підприємств харчової та молочної галузі промисловості 1.3 Динаміка виробництва, переробки молока і молочної продукції в Україні 1.4 Аналіз основних проблем виробництва та споживання молочних продуктів в Україні 1.5 Екологічний вплив молочного виробництва на довкілля 1.6 Технологія переробки молочних продуктів 2 Екологічна оцінка впливу виробництва молочної продукції на довкілля м. Черкаси (на прикладі ЗАТ «Юрія») 2.1 Розвиток підприємства ЗАТ «Юрія» 2.2 Загальна характеристика та структура підприємства 2.3 Процес виготовлення кисломолочних напоїв та технологія виготовлення сиркових виробів на ЗАТ «Юрія» 2.4 Основні забруднювачі атмосферного середовища на ЗАТ «Юрія» 2.5 Характеристика джерел забруднення на підприємстві 2.6 Процеси переробки відходів молочної сировини на ЗАТ «Юрія» 2.7 Розрахунок коефіцієнту небезпечності підприємства ЗАТ «Юрія» та розміру санітарно-захисної зони 2.8 Проведення заходів на ЗАТ «Юрія», що допоможуть зменшити обсяг викидів шкідливих речовин в атмосферу міста Висновки Перелік посилань
Ціна
200
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи