Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ЄУФІМБ, варіант № 00, Економічна діагностика, №1778
Контрольна робота
№ K-7938
20. Методичні особливості побудови карти стратегічних груп 40. Діагностика ефективності виробництва Задача № 1 За звітними даними собівартість товарної продукції становила 70000 грн., питома вага основної заробітної плати робітників в ній 26%, матеріальних затрат 40%. На плановий період передбачено досягти росту продуктивності праці одного працюючого на 2%, середньої заробітної плати на 1%, а зниження матеріальних витрат на 4%. Обчислити, як це вплине на собівартість в плановому періоді?
Задача № 2 За даними таблиці: 1. Розрахувати індекс концентрації 2. Оцінити рівень концентрації у галузі. 3. Розрахувати індекс Герфіндаля-Гіршмана. 4. Оцінити рівень ринкової влади у галузі. Таблиця 1 Провідні виробники кондитерських виробів Фірма-виробник Обсяг виробництва, т Вінницька КФ 40998 "Світоч", Львів 38648 КФ ім. К.Маркса, Київ 31156 Маріупольська КФ 26664 Харківська бісквітна фабрика 24270 Дніпропетровська КФ 23943 Кременчузька КФ 23495 "Київ-Конті", Донецьк 21674 "А.В.К.", Донецьк 19614 Тростянецька КФ 17925 "А.В.К", Луганськ 17116 "Полтавакондитер", Полтава 15971 "Одеса", Одеса 15615 "Житомирські ласощі", Житомир 12673 Запорізька КФ 11730
Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи