Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ВДОСКОНАЛЕННЯ РІВНЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА МЕТОД ЙОГО ВИЗНАЧЕННЯ
Курсова
№ K-13126
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ 5 1.1. Економічна сутність і необхідність управління якістю продукції на підприємстві 5 1.2. Методи визначення рівня якості продукції 13 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ НА ТОВ «ОЛЬВІЯ-ВІННИЦЯ» 21 2.1. Організаційно-економічна характеристика ТОВ «Ольвія-Вінниця» 21 РОКИ 26 2.2. Аналіз асортименту продукції ТОВ «Ольвія-Вінниця» 32 2.3. Оцінка якості м’яконабивних іграшок на підприємстві 37 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РІВНЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТОВ «ОЛЬВІЯ-ВІННИЦЯ» 42 ВИСНОВКИ 47 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 48 ДОДАТКИ
Ціна
120
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи