Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ВДОСКОНАЛЕННЯ РІВНЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА МЕТОД ЙОГО ВИЗНАЧЕННЯ
Курсова
№ K-13126
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ 5 1.1. Економічна сутність і необхідність управління якістю продукції на підприємстві 5 1.2. Методи визначення рівня якості продукції 13 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ НА ТОВ «ОЛЬВІЯ-ВІННИЦЯ» 21 2.1. Організаційно-економічна характеристика ТОВ «Ольвія-Вінниця» 21 РОКИ 26 2.2. Аналіз асортименту продукції ТОВ «Ольвія-Вінниця» 32 2.3. Оцінка якості м’яконабивних іграшок на підприємстві 37 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РІВНЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТОВ «ОЛЬВІЯ-ВІННИЦЯ» 42 ВИСНОВКИ 47 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 48 ДОДАТКИ
Ціна
120
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи