Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Дослідження асортименту, технологія приготування та визначення якості бутербродів і фірмових закусок
Дипломна
№ K-15256
ЗМІСТ Вступ Розділ І. Теоретична частина 1.1. Дослідження асортименту бутербродів і фірмових закусок у національній літературі 1.2. Характеристика технологічних властивостей сировини та її зміни при тепловій обробці 1.3. Технологія приготування бутербродів і фірмових закусок 1.4. Організація робочого місця в цеху, який призначений для приготування бутербродів і фірмових закусок 1.5. Листкове прісне тісто та асортимент виробів з нього
Розділ II. Практична частина 2.1. Аналіз технологічного процесу, оптимізація його та забезпечення якості готової продукції 2.2. Вимоги до якості бутербродів і фірмових закусок 2.3. Розробка асортименту і проекту технологічної документації на бутерброди і фірмові закуски 2.4. Розрахунок сировини на 190 порцій
Розділ III. Характеристика устаткування для приготування бутербродів і фірмових закусок Розділ IV. Розробка калькуляції бутербродів і фірмових закусок Розділ V. Охорона праці і безпека життєдіяльності
Висновки і пропозиції Список використаної літератури Додатки
Ціна
300
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи