Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛІ “ДНІПРО”
Курсова
№ K-1859
І Вступ 1. Обслуговування проживаючих в готелі ІІ Основна частина 1. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ 1.1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях 1.3. Організація роботи барів 1.4. Буфет 2. ВИРОБНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ПЛАНУВАННЯ ТОВАРООБІГУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 3. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛІ “ДНІПРО” 3.1. Характеристика ресторану в готелі «Дніпро» 3.2. Аналіз процесу обслуговування в ресторані 3.3. Пропозиції, щодо удосконалення ресторанної справи у готелі «Дніпро». ІІІ ВИСНОВКИ IV СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Ціна
100,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи