Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ЗВІТ з технологічної практики у готельно-ресторанному комплексі «Воздвиженський»
Звіт з практики
№ K-23487
Вступ……………………………………………………………………………………….3 Розділ 1. Коротка характеристика підприємства готельно - ресторанного господарства……………………………………………………………………………….6 Розділ 2. Характеристика матеріально-технічно бази закладу ресторанного господарства……………………………………………….………………..……………12 Розділ 3. Характеристика виробничого процесу закладу та технологічних ліній у заготівельних цехах ресторану «Тераса»………………………………………………18 Розділ 4. Характеристика виробничого процесу закладу та технологічних ліній у доготівельних цехах……………………………………………………………………..23 Висновки і пропозиції……………………………………………….…………..............34 Список використаної літератури та інтернет-ресурсів………………………………..36 Додатки……………………………………………………………….…………………..38
Ціна
120
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи