Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Щука фарширована
Курсова
№ K-14079
Вступ Розділ І. Технологічна частина 1.1. Товарознавство 1.2. Організація робочого місця 1.3. Обладнання підприємства громадського харчування 1.4. Охорона праці та техніка безпеки Розділ II. Практична частина 2.1. Технологія приготування «щуки фаршированої» 2.2. Правила подачі та вимоги до якості 2.3. Технологічна картка порцій 2.4. Оформлення денного забірного листа 2.5. Оформлення накладної й розрахунок калькуляційної картки Розділ III. Організація обслуговування 3.1. Характеристика 3.2. Організація обслуговування офіціантами 3.3. Організація сервірування столів Висновок Список використаних джерел Додатки
Ціна
130
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи