Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Мрія, фарширована качка)
Дипломна
№ K-1936
1. ВСТУП 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ХОЛОДНИХ СТРАВ І ЗАКУСОК 3. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ САЛАТУ «МРІЯ» 4. ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА ПРИГОТУВАННЯ САЛАТУ «МРІЯ» 5. КАЛЬКУЛЯЦІЯ 6. БРАКЕРАЖ 7. ХАРАКТЕРИСТИКА ГАРЯЧИХ СТРАВ З М’ЯСА, ПТИЦІ, РИБИ 8. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ГАРЯЧОЇ ЗАКУСКИ «ФАРШИРОВАНА КАЧКА» 9. ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА 10. КАЛЬКУЛЯЦІЯ 11. БРАКЕРАЖ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
100,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи