Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Харчові добавки
Наукова стаття
№ K-15420
Вступ I. Принципи використання харчових добавок II. Класифікація харчових добавок: 1. Харчові барвники 2. Ароматичні речовини 3. Підсилювачі смаку та аромату 4. Підсолоджувачі 5. Регулятори кислотності та лужності 6. Емульгатори 7. Стабілізатори, згущувачі, комплексоутворювачі і желюючі агенти 8. Консерванти 9. Антиоксиданти (антиокислювачі) 10. Поліпшувачі борошна та хліба 11. Ферментні препарати 12. Добавки, що перешкоджають злежуванню та грудкуванню 13. Глазуруючі агенти Висновки
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи