Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
торт Шварцвальський (шоколадний бісквіт з вершковим кремом з вишнями)
Дипломна
№ K-26956
1. Вступ. 2. Технологія приготування виробів. 3. Розрахунок сировини і продуктів для приготування виробів. 4. Товарознавча характеристика сировини. 5. Організація робочих місць кондитера під час виготовлення виробів. 6. Характеристика обладнання, інвентарю, інструментів і посуду, які використовуються для виготовлення виробів. 7. Охорона праці і санітарні вимоги до обробки продуктів. 8. Список використаної літератури. 9. Додатки.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи