Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
торт Шварцвальський (шоколадний бісквіт з вершковим кремом з вишнями)
Дипломна
№ K-26956
1. Вступ. 2. Технологія приготування виробів. 3. Розрахунок сировини і продуктів для приготування виробів. 4. Товарознавча характеристика сировини. 5. Організація робочих місць кондитера під час виготовлення виробів. 6. Характеристика обладнання, інвентарю, інструментів і посуду, які використовуються для виготовлення виробів. 7. Охорона праці і санітарні вимоги до обробки продуктів. 8. Список використаної літератури. 9. Додатки.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи