Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування салату рибного та тістечка бісквітного з масляним кремом
Дипломна
№ K-2094
1.ВСТУП 1.1 Розвиток масового харчування на сучасному етапі і роль в цьому процесі молодого працівника 1.2 Характеристика підприємства та асортимент його продукції 2.ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1 Салат рибний 2.1.1 Організація робочого місця кухаря при приготуванні салату рибного в овочевому, рибному, гарячому, холодному цеху 2.1.2 Вимоги санітарії та гігієни під час приготування салату рибного. 2.1.3 Товарознавча характеристика риби, овочів, майонезу, спецій, зелені, які використовують для приготування салату рибного 2.1.4 Характеристика електричної плити, машини для нарізання сирих і варених овочів, інструментів та пристосувань 2.1.5 Технологічний процес поетапного приготування салату рибного, 2.1.6 Технологічна салату 2.1.7 Технічні вимоги безпеки праці кухаря під час приготування даної страви 2.2 Тістечко «Бісквітне з масляним кремом» 2.2.1 Організація робочого місця кондитера при приготуванні тістечка «Бісквітне з масляним кремом» в цеху замісу тіста, цеху випікання, оздоблення н/ф 2.2.2 Вимоги санітарії і гігієни під час приготування тістечка 2.2.3 Товарознавча характеристика борошна, яєць, масла, цукру, повидла, які використовують для приготування тістечка 2.2.4 Характеристика збивальної машини, машини для просіювання борошна, пекарської шафи 2.2.5 Технологічний процес поетапного приготування тістечка «Бісквітне з масляним кремом» 2.2.6 Технологічна картка тістечка 2.2.7 Технічні вимоги безпеки праці кондитера під час приготування тістечка «Бісквітне з масляним кремом» 3. ВИСНОВКИ 4. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи