Меню сайту

Нові користувачі
sasha2006
Користувачі
19.11.2024
Ліза
Користувачі
12.11.2024
nitro76
Користувачі
12.10.2024
sofap17156
Автори робіт
29.09.2024
Marishka
Автори робіт
19.09.2024
Скільки буде 2+2 x 2=


Стороженко Андрій Юрійович

Рейтинг: 16
аватар
Гловюк Андрій Станіславович

Рейтинг: 10
аватар
Олена Дмитрівна

Рейтинг: 16
Харитон Марина Володимирівна

Рейтинг: 16
аватар
Липовецька Юлія Володимирівна

Рейтинг: 10
аватар
Федун Ольга Олександрівна

Рейтинг: 10

Замовляйте роботи у професіоналів






Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права
або ж є проблеми з її достовірністю
повідомте про це адміністратора

Технологія приготування салату рибного та тістечка бісквітного з масляним кремом


Дипломна
K-2094

1.ВСТУП
1.1 Розвиток масового харчування на сучасному етапі і роль в цьому процесі молодого працівника
1.2 Характеристика підприємства та асортимент його продукції
2.ОСНОВНА ЧАСТИНА
2.1 Салат рибний
2.1.1 Організація робочого місця кухаря при приготуванні салату рибного в овочевому, рибному, гарячому, холодному цеху
2.1.2 Вимоги санітарії та гігієни під час приготування салату рибного.
2.1.3 Товарознавча характеристика риби, овочів, майонезу, спецій, зелені, які використовують для приготування салату рибного
2.1.4 Характеристика електричної плити, машини для нарізання сирих і варених овочів, інструментів та пристосувань
2.1.5 Технологічний процес поетапного приготування салату рибного,
2.1.6 Технологічна салату
2.1.7 Технічні вимоги безпеки праці кухаря під час приготування даної страви
2.2 Тістечко «Бісквітне з масляним кремом»
2.2.1 Організація робочого місця кондитера при приготуванні тістечка «Бісквітне з масляним кремом» в цеху замісу тіста, цеху випікання, оздоблення н/ф
2.2.2 Вимоги санітарії і гігієни під час приготування тістечка
2.2.3 Товарознавча характеристика борошна, яєць, масла, цукру, повидла, які використовують для приготування тістечка
2.2.4 Характеристика збивальної машини, машини для просіювання борошна, пекарської шафи
2.2.5 Технологічний процес поетапного приготування тістечка «Бісквітне з масляним кремом»
2.2.6 Технологічна картка тістечка
2.2.7 Технічні вимоги безпеки праці кондитера під час приготування тістечка «Бісквітне з масляним кремом»
3. ВИСНОВКИ
4. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна

130,00

грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту,
тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати
можна дізнатись у автора цієї роботи ...

Щоб переглянути інформацію про автора
натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте секунд...
Дивіться також:



Реклама

Топ 10 авторів
lessonz lessonz 4275
В'ячеслав ID:217
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 4275
  • Зареєстрований: 07.07.2011
vipbond vipbond 3761
Вікторія Петрівна ID:74
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 3761
  • Зареєстрований: 09.01.2011
k_alena k_alena 2317
Елена ID:565
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 2317
  • Зареєстрований: 11.07.2012
Ангелина Ангелина 2138
Ангелина ID:213
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 2138
  • Зареєстрований: 05.07.2011
olga olga 1466
Ольга ID:184
  • Стать:Женщина
  • Группа: Продавці
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1466
  • Зареєстрований: 03.06.2011
uliya uliya 1449
Юлія Олександрівна ID:197
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1449
  • Зареєстрований: 19.06.2011
FPM-2007 FPM-2007 1023
Стороженко Андрій Юрійович ID:1255
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1023
  • Зареєстрований: 17.08.2014
Viktor Viktor 918
Віктор ID:273
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 918
  • Зареєстрований: 26.09.2011
mars1814 mars1814 868
Олександр ID:104
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 868
  • Зареєстрований: 16.02.2011
Nayka Nayka 546
Светлана ID:235
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 546
  • Зареєстрований: 27.07.2011
Статистика



Онлайн всего: 21
Гостей: 21
Пользователей: 0



Всі партнери



Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.