Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Собівартість виробництва продукції сільського господарства та шляхи її зниження
Курсова
№ K-26345
ЗМІСТ ВСТУП………………………………………………………………………… 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ СОБІВАРТОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ………………………………………………........... 6 1.1. Поняття собівартості та її види…………………………………………. 6 1.2. Чинники формування собівартості сільськогосподарської продукції.. 8 1.3. Методика визначення собівартості аграрної продукції……………….. 13 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДОСЯГНУТОГО РІВНЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА ЧИННИКІВ, ЩО ОБУМОВЛЮЮТЬ ЇЇ ЗМІНУ……………………….... 17 2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства……………... 17 2.2. Аналіз складу та структури витрат на виробництво продукції………… 22 2.3. Факторний аналіз собівартості виробництва продукції……………….... 26 РОЗДІЛ 3. РЕЗЕРВИ ТА ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ…………………………………... 32 3.1. Напрямки інтенсифікації виробництва продукції………………………. 32 3.2. Резерви зниження собівартості виробництва продукції………………... 35 3.3. Шляхи оптимізації розміру та структури виробничих витрат…………. 39 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ………………………………………………. 43 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ……………………………………... 45 ДОДАТКИ……………………………………………………………………… 47
Ціна
200
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи