Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Удосконалення системи контролю якості шоколаду на підприємстві
Курсова
№ K-12886
Зміст Вступ Розділ 1. Теоретичні основи формування споживчих властивостей шоколаду 1.1. Стан вітчизняного ринку шоколаду 1.2. Характеристика факторів, які формують споживчі властивості шоколаду Розділ 2. Аналіз споживчих властивостей шоколаду на МКК " ROSHEN" 2.1. Оцінка показників якості шоколаду 2.2. Напрями технологічного удосконалення споживчих властивостей шоколаду 2.3. Напрямок удосконалення системи контролю якості шоколаду на підприємстві Висновок Список використаної літератури
Ціна
150
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи