Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Порядок проведення стандартизації та сертифікації на підприємстві
Курсова
№ K-2104
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ І ПРАВОВІ ОСНОВИ СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ 1.1. Суть, принципи, мета і завдання стандартизації 1.2. Види стандартизації і стандартів 1.3. Предмет, об’єкт і завдання сертифікації 1.4. Види, органи і функції системи сертифікації РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАТ «ЧЕРКАСИЦУКОР-М» 2.1. Організаційно-економічна характеристика 2.2. Порядок сертифікації продукції на ЗАТ «Черкасицукор-М» РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА КОНКУРЕНТНОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА 3.1. Роль стандартизації у підвищенні якості та конкурентоспроможності продукції ЗАТ «Черкасицукор-М» 3.2. Проведення сертифікації на підприємстві ЗАТ «Черкасицукор-М» ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Ціна
120,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи