Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Формування споживних властивостей та асортимент карамелі» ( за матеріалами магазину «Домінік» м.Полтава)
Курсова
№ K-24887
Вступ<BR> 1. Огляд літератури<BR> 1.1. Формування споживних властивостей карамелі.<BR> 1.2. Класифікація і формування асортименту карамелі.<BR> 1.3. Пакування, маркування та вимоги до якості карамелі.<BR> 1.4. Зберігання карамелі.<BR> 2. Дослідна частина.<BR> 2.1. Об׳єкт і методи дослідження<BR> 2.2. Оцінка якості карамелі за органолептичними і фізико-хімічними показниками.<BR> 2.3. Аналіз асортименту карамелі, реалізованої в магазині «Домінік».<BR> Висновки і пропозиції.<BR> Список використаних літературних джерел.<BR> Додатки.<BR>
Ціна
200
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи