Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Формування споживних властивостей та асортимент карамелі» ( за матеріалами магазину «Домінік» м.Полтава)
Курсова
№ K-24887
Вступ<BR> 1. Огляд літератури<BR> 1.1. Формування споживних властивостей карамелі.<BR> 1.2. Класифікація і формування асортименту карамелі.<BR> 1.3. Пакування, маркування та вимоги до якості карамелі.<BR> 1.4. Зберігання карамелі.<BR> 2. Дослідна частина.<BR> 2.1. Об׳єкт і методи дослідження<BR> 2.2. Оцінка якості карамелі за органолептичними і фізико-хімічними показниками.<BR> 2.3. Аналіз асортименту карамелі, реалізованої в магазині «Домінік».<BR> Висновки і пропозиції.<BR> Список використаних літературних джерел.<BR> Додатки.<BR>
Ціна
200
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи